Sfeervolle feestlocatie tussen Beetsterzwaag en Drachten in Friesland

Sfeervolle feestzaal ideaal voor uw
familiefeest, receptie, bruiloftsfeest
en condoleances

Bent u opzoek naar een locatie met feestzaal en wilt u iets organiseren? Het Witte Huis beschikt ook over een sfeervolle zaal die zowel voor vergaderingen, personeelsfeesten, familiefeestjes, recepties, bruiloften en condoleances geschikt is. Onze vijverzaal biedt plaats aan 80 tot 150 personen en er wordt natuurlijk afgestemd op de aard van uw bijeenkomst en grote van het gezelschap. Of het nu gaat om een koffietafel, brunch, high-tea, diner, buffet en/of een feestavond met heerlijke warme en koude hapjes, wij verzorgen het graag voor u. Maak gerust vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Maak direct een afspraak!

Uw onvergetelijke trouwdag

Heeft u trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! Maak van uw huwelijk een onvergetelijke en onbezorgde dag door te kiezen voor Het Witte Huis in Olterterp Friesland, goed bereikbaar en centraal gelegen in Noord Nederland. Ontvangst met champagne, koffie/thee met bruidstaart, een diner met familie en vrienden, een receptie en/of een groot feest, het kan allemaal bij Het Witte Huis.

Heeft u professionele
catering nodig?

U geeft een diner, receptie of feest en u wilt u gasten verwennen met echt goed en lekker eten? Dan bent u bij Het Witte Huis aan het juiste adres. Lunch, High Tea, borrelhapjes, buffetten, dessertbuffetten en meer u heeft er geen omkijken naar. Het eten en de aankleding zijn perfect verzorgd en wij bezorgen het op tijd op de door u gewenste locatie. Maak gerust vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Restaurant

De hele dag open voor lunch, high tea, diner en meer!

Bekijk Meer

Buffetsuggesties

Voor u hebben wij mooie buffetsuggesties.

Bekijk Meer

shared dining

Samen gezellig tafelen met diverse gerechtjes.

Bekijk Meer