Menu
TwitterFacebook
Menu

Uw trouwdag bij Het Witte Huis

Heeft u trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! Maak van uw huwelijk een onvergetelijke en onbezorgde dag door te kiezen voor Het Witte Huis in Olterterp, goed bereikbaar en centraal gelegen in Noord Nederland. Ontvangst met champagne, koffie/thee met bruidstaart, een diner met familie en vrienden, een receptie en/of een groot feest, het kan allemaal bij Het Witte Huis. Wij spreken al uw wensen met u door en ons team zorgt ervoor dat het een fantastisch trouwdag wordt!

Hieronder treft u een impressie van de mogelijkheden bij Het Witte Huis.

Het huwelijk

Vlakbij Het Witte Huis ligt ‘Het kerkje van Olterterp’ een romantische locatie waar u terecht kunt voor sluiting van zowel het burgerlijk als kerkelijk huwelijk. Het grote voordeel van deze trouwlocatie is dat u na het officiële gedeelte in enkele minuten bij Het Witte Huis bent. Hier staan wij voor u en uw gasten klaar met champagne en/of bruidstaart om te proosten op uw huwelijksgeluk.

Buffet of diner?

Gezellig samen aan tafel en genieten van heerlijk eten uit onze mondiale keuken. Afhankelijk van de grote van uw gezelschap en uw persoonlijke voorkeur serveren wij u een compleet warm en koud buffet of diner.

Tijd voor feest…

Onze ruime feestzaal zal afgestemd zijn op de grote van uw gezelschap en geheel in stijl zijn ingericht. Op het aangrenzende terras vindt u gezellige zitjes, waar de rokers terecht kunnen en wat bij mooi weer een prachtig verlengstuk is van onze zaal. Onze bedieningsmedewerkers voorzien u en uw gasten de gehele avond van drankjes en hapjes naar keuze! De avond wordt afgesloten met koffie en broodjes.