Stel uw menu samen:
Vanuit onze a la Carte kaart kunt u kiezen uit:
Choose from our a la carte menu:

3- gangen menu € 33,50
(voorgerecht of soep, hoofdgerecht en nagerecht)
(Entree or soup, main course and dessert)

4- gangen menu € 37,50
(voorgerecht, soep, hoofdgerecht en nagerecht)
(Entree, soup, main course and dessert)

Shared Dining € 37,50 per persoon
Samen gezellig tafelen met diverse gerechtjes bij het voor- en het nagerecht,
het hoofdgerecht kunt u kiezen van onze a la Carte kaart.
Share a variety of dishes for entrees and the dessert,
As for the main course you can choose from our a la carte menu.

Per tafel te bestellen
Ordered per table
Voorgerecht/ Entree
4 verschillende gerechten/ A variety of four dishes
Hoofdgerecht/ Maincourse
Keuze van het a la Carte menu/ Individuals choice from the A la carte menu
Dessert/ Dessert
4 verschillende gerechten/ A variety of four dishes

Alle voorgerechten worden geserveerd met diverse broodsoorten
All entrees are served with various bread
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een bijpassend garnituur
All main courses are served with complementing garnish
Frites met mayonaise €3,50 per portie
You can order fries with mayonnaise for € 3.50 per portion
Bij de hoofdgerechten vindt u onze “klassiekers”
Voor deze gerechten berekenen wij een toeslag in het menu
Under ‘main courses’’ you will find our “classics”
For these dishes we charge a surcharge
Als u een dieet volgt of allergieën heeft, laat het ons weten!
Wij kunnen in overleg met u, de gerechten aanpassen.
If you have any special diet requests or allergies, please let us know on time so we can take it into consideration when preparing your meal!

A LA CARTE MENU

 

Voorgerechten / Starters

Broodplank met ajfar & boter                                                                              € 6,50

Basket of bread with ajfar & butter

Rundertartaar van het “Sweachster Angus”                                                         € 12,50

pompoen | hennenei | Amsterdams uitje | paddenstoel mayonaise

Steaktartare from the “Sweachster Angus”

pumpkin | egg | Amsterdam’s onion | mushroom mayonnaise

Gerookte forel en gezouten ansjovis                                                                   € 12,50

zoete aardappel I suikersla I hennenei I crouton | bieslook | salie

Smoked trout and salted anchovies

sweet potato | lettuce | egg | crouton | chives | sage

Gefrituurde paddenstoelen met een avocado crème                                          € 12,50

geitenkaas | biet | sojaboon | maïs

Deep fried mushrooms with an avocado cream

goat cheese | beetroot | soybean | maize

Carpaccio van het boerderij hert                                                                          € 12,50

witlof | peer | Parmezaan | rucola | truffel mayonaise

Carpaccio of deer

chicory | pear | parmesan | arugula | truffle mayonnaise

Gekonfijte kwartelboutjes met eendenrillette   € 12,50

paddenstoelen | groene asperge | hoeve  ham | biet | eekhoorntjesbrood

Quail legs with duck rillette

mushroom | green asparagus | ham | beetroot | porcini mushroom

Soep / Soup

Wildbouillon met biologische ui                                                                           € 6,50

hert | kruiden

Game bouillon with organic onion

deer | herbs

Pompoen crème soep                                                                                             € 6,50

licht pittige tomaten salsa

Pumpkin cream soup

slightly spicy tomato salsa

Hoofdgerechten / Main courses

Gestoofde hertensukade met eendenlever                                                                      € 26,50

witlof | noten | pastinaak | calvados saus

(€ 2,00 meerprijs in het keuze menu)

Stewed venison with duck liver

chicory | nuts | parsnip | calvados sauce

(€ 2,00 surcharge in the menu)

Het “Sweachster Angus“Een wisselend stukje vlees € 24,50

van het “Sweachster Angus” met bijpassend garnituur

The “Sweachster Angus”A varying piece of meat from the

“Sweachster Angus” with matching garnish

Catch of The Day                                                                                                    € 23,50

Een wisselend visgerecht met bijpassend garnituur en saus 

A seasonal fish dish with matching garnish and sauce

Snoekbaars uit het IJsselmeer met Friese drogeworst                                        € 24,50

rozemarijn | kappertjes I peen | ui | saus van biologische aardappel 

Pikeperch from the Ijsselmeer with Frisian dry sausage

rosemary | capers | carrot | onion | organic potato sauce

Gebardeerde maïshoen                                                                                         € 23,50

gepofte pompoen | paddenstoel duxelles | appel | romige morillesaus

Corn grouse wrapped in bacon

puffed pumpkin | mushroom duxelles | apple | creamy morel sauce

Flan van courgette met parelcouscous                                                                 € 21,50

paksoi | rettich | pompoen | pastinaak

Flan of zucchini with pearl couscous

paksoi | rettich | pumpkin | parsnip   

Vegetarisch gerecht van de week                                                                         € 20,50

Vegetarian dish of the week

Klassiekers/ Specials

Krokant gebakken Zeetong met remouladesaus (± 400/500 gram) dagprijs (meerprijs in het keuzemenu) 

Crispy Fried sole with remoulade sauce (± 400/500 grams)

(daily price & surcharge on menu)

Tournedos Stroganoff (malse biefstuk van de ossenhaas)                                  € 31,50 p.p.

Vanaf minimaal 2 personen wordt de saus aan tafel bereid

(€ 7,00 p.p. meerprijs in het keuzemenu) 

Tenderloin Stroganoff

From a minimum of two persons Stroganoff sauce will be prepared at the table

(€ 7,00 surcharge p.p. in the menu)

Desserts / Desserts

Crispy ijs uit de oven                                                                                             € 8,50

Crispy ice cream from the oven

Gemarineerde ananas van de Green egg                                                 € 8,50

kletskop | koffie | mascarpone | yoghurt ijs

Marinated pineapple from the Green egg

Dutch cookie I coffee | mascarpone | yoghurt ice cream

Griesmeelpudding op speculaas                                                              € 8,50

bieten meringue | bloedsinaasappel ijs 

Semolina pudding on ‘spiced biscuits’

beetroot meringue | blood orange ice cream

Chocolade taartje gevuld met veenbessen € 8,50

twee bereidingen van chocolade

Chocolate cake filled with cranberries  

Gefrituurde brie loempia                                                                           € 8,50

appel-abrikoos compote | aceto balsamico | cashewnoten

Fried French cheese spring roll

apple-apricot compote | aceto balsamic | cashew nuts

KERSTMENU 2019
Lees Meer
Nieuwe lunchkaart 2019
LunchKaart2019web
Lees Meer
Nu te koop ” Als bomen konden spreken”
Als bomen konden spreken is een prachtig boekje, met daarin alle afbeeldingen van de mystische figuren die in ons bos
Lees Meer