U overnacht in een 3-sterren hotel tussen Beetsterzwaag en Drachten in Friesland

boek uw hotelkamer

Ideaal gelegen hotel als u wilt
overnachten in centraal Noord-Nederland

Wilt u een weekendje weg en Noord-Nederland ontdekken? Hotel Het Witte Huis is een sfeervol 3-sterren hotel, centraal gelegen in het noorden van Nederland. Het kleinschalige hotel beschikt over comfortabele 2-persoonskamers en een goed a la carte restaurant, met bar en terras. Het hotel is gunstig gelegen om zowel Groningen, Friesland als Drenthe te ontdekken. De omgeving biedt een scala aan mogelijkheden ten behoeve van uw recreatief vermaak. Zo kunt u in de directe omgeving uitstekend golfen, fietsen en wandelen. Maar ook culturele uitstapjes of lekker winkelen in Groningen of Leeuwarden behoren tot de mogelijkheden.

U verblijft in een kleinschalig hotel met comfortabele kamers

Het 3-sterrenhotel Het Witte Huis is gevestigd in een prachtig landhuis met rieten kap. Op de bovenverdieping van het pand zijn 8 comfortabele hotelkamers gerealiseerd. Het zijn moderne, goed ingerichte kamers voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet, telefoon, radio, televisie en WIFI. Alle kamers beschikken over goede boxspringbedden. Het ontbijt wordt geserveerd in de gezellige, aan de vijver gelegen serre.

Doe uw voordeel met
hotelarrangementen
van Het Witte Huis

Een aantal dagen lekker genieten van natuur, cultuur en culinaire verwennerij? Bekijk welk arrangement bij u past en boek een heerlijk weekend, midweek of weekje weg! De prijzen van onderstaande arrangementen zijn incl. toeristenbelasting en btw. Alle arrangementen zijn voor twee personen bij verblijf in een 2-persoonskamer, de prijs is inclusief ontbijt en een 3-gangen diner.

Weekendarrangement

€ 310,00 voor 2 personen, 2 nachten op basis van halfpension
€ 215,00 voor 1 persoon

Lang weekendarrangement

€ 465,00 Voor 2 personen, 3 nachten op basis van halfpension
€ 322,50 Voor 1 persoon

Midweek arrangement

€ 620,00 Voor 2 personen, 4 nachten op basis van halfpension
€ 430,00 Voor 1 persoon

Week arrangement

€ 1085,00 Voor 2 personen, 7 nachten op basis van halfpension
€ 752,50 Voor 1 persoon

Tarieven hotelkamers 2020

De kamerprijzen zijn inclusief ontbijt, toeristenbelasting en B.T.W.