Gezellig restaurant, streek- en seizoensgebonden producten en fantastische service.

Komt u ook genieten
van onze mondiale keuken

Onze keuken laat zich het beste omschrijven als de mondiale keuken. Één die zeer divers is. Wij vinden het belangrijk nog ouderwets aandacht te besteden aan wat er bereid wordt. Onze ‘Tournedos Stroganoff’ wordt bijvoorbeeld nog traditioneel aan tafel voor u bereid! Wij volgen met een regelmatig wisselende kaart de seizoenen en houden graag rekening met uw speciale wensen. Wij werken bij voorkeur met producten die uit eigen regio komen, zoals de kazen uit Tijnje.

U kunt lunchen
van 11.30 tot 16:00u

Vanwege de goede bereikbaarheid en de ruime opzet van ons restaurant zijn wij een ideale locatie voor een (zakelijke) lunchafspraak. U kunt hier van 11.30 tot 16:00 terecht voor gerechten van de lunchkaart. Maak uw keuze uit onze kleine kaart met o.a. diverse broodjes en heerlijke salades, of geniet van een uitgebreide lunch van het a la carte menu.

Kies uw Diner

Wij bieden de mogelijkheid voor zowel intieme diners als voor een ‘snel hapje buiten de deur’. U kunt zelf een menu samenstellen van onze à la carte kaart, of kiezen voor een Shared Dining-menu. Bij mooie zomerdagen is het heerlijk om te dineren op ons terras aan het water.

3- gangenmenu             € 36,50
4-gangenmenu              € 41,50
Shared Dining-menu    € 41,50

Genieten van de
fijne Serre en terras

De serre en het ruime, zonnige terras op het zuiden zijn populair bij veel van onze gasten vanwege het sfeervolle uitzicht over de vijver. Het terras is deels overkapt, zodat het hier al snel heerlijk vertoeven is. Hier kunt u dagelijks vanaf 10.00u terecht voor een heerlijk kopje koffie, een lunch, lekker drankje met bittergarnituur of een High Tea.

Wat dacht u van groepsarrangementen,
feesten en partijen?

Voor groepen vanaf 30 personen hebben wij speciale groepsarrangementen (o.a. buffetten) samengesteld. U kunt bij ons ook terecht voor uw bruiloft, feesten en andere partijen, desgewenst uit te breiden met een overnachting in ons hotel. Het Witte Huis heeft een grote gratis parkeerplaats.

High Tea

Gezellig en goed uw High Tea beleven.

Bekijk Meer

Buffetsuggesties

Voor u hebben wij mooie buffetsuggesties.

Bekijk Meer

shared dining

Dining together with various dishes.

Bekijk Meer