Stel uw menu samen

Vanuit onze a la Carte kaart kunt u kiezen uit:

3- gangen menu € 33,50
(voorgerecht of soep, hoofdgerecht en nagerecht)

4- gangen menu € 37,50
(voorgerecht, soep, hoofdgerecht en nagerecht)

Shared Dining

Shared Dining € 37,50 per persoon
Samen gezellig tafelen met diverse gerechtjes bij het voor- en het nagerecht, het hoofdgerecht kunt u kiezen van onze a la Carte kaart.

Per tafel te bestellen

Voorgerecht
4 verschillende gerechten

Hoofdgerecht
Keuze van het a la Carte menu

Dessert
4 verschillende gerechten

Alle voorgerechten worden geserveerd met diverse brood soorten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een bijpassend garnituur
Frites, aardappeltjes en extra groenten kunt u bijbestellen voor €2,50 per portie
Bij de hoofdgerechten vindt u onze “klassiekers”
Voor deze gerechten berekenen wij een toeslag in het menu
Als u een dieet volgt of allergieën heeft, laat het ons weten!
Wij kunnen in overleg met u, de gerechten aanpassen.

A la carte menu

Hoofdgerechten / Main courses

Gestoofde hertensukade met eendenlever € 26,50
witlof | noten | pastinaak | calvados saus
(€ 2,00 meerprijs in het keuze menu)
Stewed venison with duck liver
chicory | nuts | parsnip | calvados sauce
(€ 2,00 surcharge in the menu)

Het “Sweachster Angus“ € 24,50
Een wisselend stukje vlees van het “Sweachster Angus” met bijpassend garnituur
The “Sweachster Angus”
A varying piece of meat from the “Sweachster Angus” with matching garnish

Catch of The Day € 23,50
Een wisselend visgerecht met bijpassend garnituur en saus
A seasonal fish dish with matching garnish and sauce

Snoekbaars uit het IJsselmeer met Friese drogeworst € 24,50
rozemarijn | kappertjes I peen | ui | saus van biologische aardappel
Pikeperch from the Ijsselmeer with Frisian dry sausage
rosemary | capers | carrot | onion | organic potato sauce

Gebardeerde maïshoen € 23,50
gepofte pompoen | paddenstoel duxelles | appel | romige morillesaus
Corn grouse wrapped in bacon
puffed pumpkin | mushroom duxelles | apple | creamy morel sauce

Flan van courgette met parelcouscous € 21,50
paksoi | rettich | pompoen | pastinaak
Flan of zucchini with pearl couscous
paksoi | rettich | pumpkin | parsnip

Vegetarisch gerecht van de week € 20,50
Vegetarian dish of the week

 

Voorgerechten/ starters

Voorgerechten / Starters

Broodplank met ajfar & boter € 6,50
Basket of bread with ajfar & butter

Rundertartaar van het “Sweachster Angus” € 12,50
pompoen | hennenei | Amsterdams uitje | paddenstoel mayonaise
Steaktartare from the “Sweachster Angus”
pumpkin | egg | Amsterdam’s onion | mushroom mayonnaise

Gerookte forel en gezouten ansjovis € 12,50
zoete aardappel I suikersla I hennenei I crouton | bieslook | salie
Smoked trout and salted anchovies
sweet potato | lettuce | egg | crouton | chives | sage

Gefrituurde paddenstoelen met een avocado crème € 12,50
geitenkaas | biet | sojaboon | maïs
Deep fried mushrooms with an avocado cream
goat cheese | beetroot | soybean | maize

Carpaccio van het boerderij hert € 12,50
witlof | peer | Parmezaan | rucola | truffel mayonaise
Carpaccio of deer
chicory | pear | parmesan | arugula | truffle mayonnaise

Gekonfijte kwartelboutjes met eendenrillette € 12,50
paddenstoelen | groene asperge | hoeve ham | biet | eekhoorntjesbrood
Quail legs with duck rillette
mushroom | green asparagus | ham | beetroot | porcini mushroom

Soep / Soup

Wildbouillon met biologische ui € 6,50
hert | kruiden
Game bouillon with organic onion
deer | herbs

Pompoen crème soep € 6,50
licht pittige tomaten salsa
Pumpkin cream soup
slightly spicy tomato salsa

Klassiekers / Specials

 Krokant gebakken Zeetong (± 400/500 gram) met remouladesaus dagprijs (dagprijs meerprijs in het keuzemenu)
Crispy Fried sole (± 400/500 grams) with remoulade sauce (daily price surcharge on menu)

Tournedos Stroganoff, voor minimaal 2 personen, malse biefstuk van de ossenhaas € 31,50
met een Stroganoffsaus die aan tafel wordt bereid (7,00 p.p. meerprijs in het keuzemenu)
Tenderloin Stroganoff (minimum two people), tender beef tenderloin served with Stroganoff
sauce prepared at the table (€ 7,00 surcharge p.p. in the menu)

Desserts

Desserts / Desserts

Crispy ijs uit de oven € 8,50
Crispy ice cream from the oven

Gemarineerde ananas van de Green egg € 8,50
kletskop | koffie | mascarpone | yoghurt ijs
Marinated pineapple from the Green egg
Dutch cookie I coffee | mascarpone | yoghurt ice cream

Griesmeelpudding op speculaas € 8,50
bieten meringue | bloedsinaasappel ijs
Semolina pudding on ‘spiced biscuits’
beetroot meringue | blood orange ice cream

Chocolade taartje gevuld met veenbessen € 8,50
twee bereidingen van chocolade
Chocolate cake filled with cranberries

Gefrituurde brie loempia € 8,50
appel-abrikoos compote | aceto balsamico | cashewnoten
Fried French cheese spring roll
apple-apricot compote | aceto balsamic | cashew nuts