Menukaart Diner

Stel uw menu samen

Vanuit onze a la Carte kaart kunt u kiezen uit:

3- gangen menu € 32,50
(voorgerecht of soep, hoofdgerecht en nagerecht)

4- gangen menu € 36,50
(voorgerecht, soep, hoofdgerecht en nagerecht)

Shared Dining

Shared Dining € 36,50 per persoon
Samen gezellig tafelen met diverse gerechtjes bij het voor- en het nagerecht, het hoofdgerecht kunt u kiezen van onze a la Carte kaart.

Per tafel te bestellen

Voorgerecht
4 verschillende gerechten

Hoofdgerecht
Keuze van het a la Carte menu

Dessert
4 verschillende gerechten

Alle voorgerechten worden geserveerd met diverse brood soorten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een bijpassend garnituur
Frites, aardappeltjes en extra groenten kunt u bijbestellen voor €2,50 per portie
Bij de hoofdgerechten vindt u onze “klassiekers”
Voor deze gerechten berekenen wij een toeslag in het menu
Als u een dieet volgt of allergieën heeft, laat het ons weten!
Wij kunnen in overleg met u, de gerechten aanpassen.

A la carte menu

Voorgerechten / Starters

Ricotta | rode biet | Bleu de Wolvega | appel | pecannoten | aceto |  € 11,50
Ricotta | Beetroot | Bleu de Wolvega | Apple | pecaan nuts | Acento

Carpaccio van het Black Angus rund | truffelmayonaise | pijnboompitten | Pesto | gemarineerde tomaat | Tynjetaler kaas |  € 11,50
Carpaccio of Black Angus beef | truffle mayonnaise | pine nuts | pesto | marinated tomatoes | local cheese (Tynjetaler)

Rouleau van gerookte zalm | rivierkreeftjes | venkel | oerpeen | witlof | kruidensla | dragonmayonaise |  € 11,50
Rouleau of smoked salmon | river lobsters | fennel | Rainbow carrots | chicory | herb salad | dragonmayonnaise

Surf en turf | gamba’s | Hoeve ham | komkommer | oerpeen | Parmezaanse kaas | € 11,50
Surf and turf | gamba’s | Hoeve ham | cucumber | Rainbow Carrots | Parmesan cheese

Mabre van gans en kip | beukenzwam | pompoen | pindacrunch | saus van garam masala |  € 11,50
Mabre(Terrine) of goose and chicken | Beech mushrooms | pumpkin | peanut crunch | garam masala sauce


Soep/ Soup

Mosterdsoep | Friese droge worst | bos ui |  €  6,50
Mustard soup | Friesian dried sausage | spring onion

Tom Kha Kai | garnalen | kerry | kokos | €  6,50
Tom Kha Kai | prawns | curry | coconut

Hoofdgerechten / Main courses

Catch of The Day
Een wisselend visgerecht met bijpassend garnituur en saus |  € 22,50
A seasonal fish dish with garnish and sauce

Duo van zwijn | sukade | filet | wilde spinazie | pompoen |  saus van eekhoorntjes brood | € 23,50
Duo of swine | sukade | swine fillet | wild spinach | pumpkin | cep (wild mushroom) bread

Boerderij eend | gekonfijte kwartelpootjes I Hollandse hutspot | mosterd jus |  € 23,50
Farmed duck | candied quail claws Dutch carrot Stew | mustard gravy

Hertenbiefstuk | witlof | schorseneren | sjalottenjus  |  € 24,50
Chicory | parsnip(Salsify) | shalotte gravy

Ravioli | bospaddenstoelen | verse pesto | pompoen | tomaat | spinazie  |  € 18,50
Ravioli | wild mushrooms | fresh pesto | pumpkin | tomatoes | spinach

Vegetarisch gerecht van de week  |  € 18,50
Vegetarian dish of the week

Klassiekers / Specials

 Krokant gebakken Zeetong (± 400/500 gram) met remouladesaus dagprijs (dagprijs meerprijs in het keuzemenu)
Crispy Fried sole (± 400/500 grams) with remoulade sauce (daily price surcharge on menu)

Tournedos Stroganoff, voor minimaal 2 personen, malse biefstuk van de ossenhaas € 29,50
met een Stroganoffsaus die aan tafel wordt bereid (€ 9,00 p.p. meerprijs in het keuzemenu)
Tenderloin Stroganoff (minimum two people), tender beef tenderloin served with Stroganoff
sauce prepared at the table (€ 9,00 surcharge p.p. in the menu)

Gegrilde dry aged Entrecote van het Iberico rund € 27,50
met saus van salie en gepofte tomaatjes (€ 7,00 meerprijs in het keuzemenu)
Dry grilled aged entrecote from Iberico beef
served with a sage sauce and puffed tomatoes (€ 7,00 surcharge in the menu)

Desserts

Dame Blanche ‘Het Witte Huis’ |  € 7,50
Vanilla ice-cream with a warm rich chocolate sauce

Kleine seizoens triffle I stroopwafel | stoofpeer | mascarpone | peer Williams ijs  |  € 7,50
Seasons Trifle I Caramel waffle biscuits I poached pear I mascarpone I pear ice-cream

Appel crumble I blauwe bes | noten | amarena ijs |  € 7,50
Apple crumble I blueberries I nuts I amarena cherry ice-cream

Lemon cake I sinaasappel | merengue | yoghurt-bosvruchtenijs |  € 7,50
Merengue | orange | mixed berry yogurt ice-cream

Kaasplankje van verschillende biologische kazen (€2,50 meerprijs in het keuzemenu)  |  € 9,50
A cheese platter with a variety of organic cheeses (€2,50 surcharge in the menu)