Stel uw menu samen

Vanuit onze a la Carte kaart kunt u kiezen uit:

3- gangen menu € 33,50
(voorgerecht of soep, hoofdgerecht en nagerecht)

4- gangen menu € 37,50
(voorgerecht, soep, hoofdgerecht en nagerecht)

Shared Dining

Shared Dining € 37,50 per persoon
Samen gezellig tafelen met diverse gerechtjes bij het voor- en het nagerecht, het hoofdgerecht kunt u kiezen van onze a la Carte kaart.

Per tafel te bestellen

Voorgerecht
4 verschillende gerechten

Hoofdgerecht
Keuze van het a la Carte menu

Dessert
4 verschillende gerechten

Alle voorgerechten worden geserveerd met diverse brood soorten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een bijpassend garnituur
Frites, aardappeltjes en extra groenten kunt u bijbestellen voor €2,50 per portie
Bij de hoofdgerechten vindt u onze “klassiekers”
Voor deze gerechten berekenen wij een toeslag in het menu
Als u een dieet volgt of allergieën heeft, laat het ons weten!
Wij kunnen in overleg met u, de gerechten aanpassen.

A la carte menu

Voorgerechten / Starters

Buffel mozzarella     €11,50

watermeloen | tomaat | granaatappel | bieslook crèmeI gedroogde tuinboon 

Buffalo mozzarella

watermelon I tomato I pomegranate I chive cream I dried broad bean

Kalfsrosbief         € 11,50

lavas I tuinbonen I mais I tomberry I olie van pesto 

Veal roast beef

lovage I broad beans I sweetcorn I cherry tomato I pesto oil

Terrine van gerookte vissoorten € 12,50

zalm | paling van Everen | meerval | zeewier chutney I gefrituurde zeekraal

Tureen of smoked fish species

salmon I eel van Everen I catfish I seaweedchutney I fried samphire

Surf en turf € 12,50

buikspek I hoeve ham I groene asperge I gamba I mango I basilicum 

Surf and turf

pork belly I raw ham I green asparagus I prawn I mango I basil

Eendenlever € 12,50

suikerbroodpudding I appel I pistache I chutney van ui

Duck liver

sugar-loaf pudding I apple I pistachio I onion chutney 

Soep / Soup

Oosterse mossel crèmesoep            €  6,50

mosselen I bosui I gebrande paprika

Oriental mussel cream soup

mussels I spring onion I roasted capsicum

Knoflook preisoep I waterkerspesto     €  6,50

Garlic leek soup I watercresspesto

Hoofdgerechten / Main courses

Hoofdgerechten / Main courses

Catch of The Day                         € 22,50

Een wisselend visgerecht met bijpassende garnituur en saus 

A seasonal fish dish with garnish and sauce

Kabeljauwfilet en -wang à la nage         € 23,50

paling bouillon I ponzu I kruiden 

Cod and its cheek à la nage 

eel broth I ponzu I herbs

Eendenborst in sjalottenjus       € 23,50

bospeen I asperge I sinaasappel I pistache 

Breast of duck with shallot gravy

Dutch carrot I asparagus I orange I pistachio

Bavette van de green egg         € 23,50

spitskool I mais I zoete aardappel I knoflookjus

Bib of the green egg

pointed cabbage I sweet corn I sweet potato I garlic gravy

Zacht gegaarde lamsnek      € 22,50

tomaat I aubergine I paddenstoel I rozemarijn salie jus 

Gently cooked lamb neck

tomato I eggplant I mushroom I rosemary sage gravy

Vegetarisch gerecht van de week          € 18,50

Vegetarian dish of the week

Gegratineerde quiche

brie I aubergine | tomaat | truffelaardappel| walnoten      € 18,50

Quiche au gratin

French cheese I eggplant I tomato I truffel potato I walnuts

Vissalade             € 17,50

tonijn | zalm | gamba’s | ei | kappertjes | cornichons | rode ui |komkommer |

tomaat | paprika I geserveerd met friet of brood

Fishsalad

tuna I salmon I prawn I egg I caper I pickles I red onion I cucumber I tomato I

capsicum I served with fries or bread

Klassiekers/ Specials

Krokant gebakken Zeetong (± 400/500 gram)met remouladesaus   dagprijs

(dagprijs meerprijs in het keuzemenu) 

Crispy Fried sole (± 400/500 grams) with remoulade sauce

(daily price surcharge on menu)

Tournedos Stroganoff, vanaf minimaal 2 personen,    € 29,50 p.p.

malse biefstuk van de ossenhaas met saus die aan tafel wordt bereid

(€ 7,00 p.p. meerprijs in het keuzemenu) 

Tenderloin Stroganoff (minimum two people), served with Stroganoff

sauce prepared at the table (€ 7,00 surcharge p.p. in the menu)

Klassiekers / Specials

 Krokant gebakken Zeetong (± 400/500 gram) met remouladesaus dagprijs (dagprijs meerprijs in het keuzemenu)
Crispy Fried sole (± 400/500 grams) with remoulade sauce (daily price surcharge on menu)

Tournedos Stroganoff, voor minimaal 2 personen, malse biefstuk van de ossenhaas € 29,50
met een Stroganoffsaus die aan tafel wordt bereid (7,00 p.p. meerprijs in het keuzemenu)
Tenderloin Stroganoff (minimum two people), tender beef tenderloin served with Stroganoff
sauce prepared at the table (€ 7,00 surcharge p.p. in the menu)

Desserts

Dame Blanche ‘Het Witte Huis’     € 7,50

Vanilla ice cream with a warm rich chocolate sauce

Lemon cheese cake   € 8,50

aardbei I vlierbloesem I meringue I waterijs

Lemon cheese cake

strawberry I elderflower I meringue I watericecream

Krokante wafel     € 8,50

mascarpone I koffie I likeur 43 I amarena kersenijs 

Crispy waffle

mascarpone I coffee I licor 43 I amarena cherry icecream

Gemarineerd rood fruit €  8,50

hangop I boeren yoghurt ijs I chocolade crumble 

Marinated red fruit

curd cheese I farmer’s yogurt icecream I chocolat crumble

Gefrituurde brie loempia    € 8,50

huisgemaakte appel-abrikoos compote I aceto balsamico I  cashew noten

Fried French cheese spring roll

home made aplle-apricot compote I aceto baslamico I cashew nuts