Stel uw menu samen

Vanuit onze a la Carte kaart kunt u kiezen uit:

3- gangen menu € 33,50
(voorgerecht of soep, hoofdgerecht en nagerecht)

4- gangen menu € 37,50
(voorgerecht, soep, hoofdgerecht en nagerecht)

Shared Dining

Shared Dining € 37,50 per persoon
Samen gezellig tafelen met diverse gerechtjes bij het voor- en het nagerecht, het hoofdgerecht kunt u kiezen van onze a la Carte kaart.

Per tafel te bestellen

Voorgerecht
4 verschillende gerechten

Hoofdgerecht
Keuze van het a la Carte menu

Dessert
4 verschillende gerechten

Alle voorgerechten worden geserveerd met diverse brood soorten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een bijpassend garnituur
Frites, aardappeltjes en extra groenten kunt u bijbestellen voor €2,50 per portie
Bij de hoofdgerechten vindt u onze “klassiekers”
Voor deze gerechten berekenen wij een toeslag in het menu
Als u een dieet volgt of allergieën heeft, laat het ons weten!
Wij kunnen in overleg met u, de gerechten aanpassen.

A la carte menu

Voorgerechten / Starters

Cannelloni van geitenkaas met rucola kroketjes | truffel | komkommer | gember | Quinoa | rode biet | € 11,50
Goat cheese cannelloni with an arugula croquette | truffle | cucumber | ginger | quinoa | beetroot

Carpaccio van het Black Angus rund | truffel-mayonaise | pijnboompitten | pesto | gemarineerde tomaat | Tynjetaler | € 11,50
Carpaccio of Black Angus beef | truffle mayonnaise | pine nuts | pesto | marinated tomatoes | local cheese (Tynjetaler) 

Terrine van gerookte vissoorten | zalm | paling | meerval | zoetzuur | aardappel | € 12,50
Terrine of smoked fis species | salmon | eel | catfish | sweet-and-sour | potato

Gebakken eendenlever | krentenbrood-pudding | aceto | witlof | pinda | appel | € 12,50
Foie gras of duck | raisin bread pudding | aceto | chicory | peanut | apple

Kabeljauw en gamba in tempura gebakken | zeewier | spinazie | remoulade | € 12,50
Tempura fried cod and prawns | seaweed | spinach | remoulade

Soep / Soup

Mosterdsoep | Friese droge worst | bos ui  | € 6,50
Mustard soup | Frisian dried sausage | spring onion

Mediteraanse tomatensoep | € 6,50
Mediterranean tomato soup

Krachtige runderbouillon van Sweachter Angus | glasnoedels | shiitake | taugé | paprika | € 6,50
Intense beef broth of Sweachster Angus (beef) | glass noodles | whiitake | bean sprouts | capsicum 

Hoofdgerechten / Main courses

 

Catch of The Day Een wisselend visgerecht met bijpassende garnituur en saus                                                                                                   € 22,50

A seasonal fish dish with garnish and sauce

Kalfs-ribeye  van de plancha (bakplaat) aubergine kaviaar | gegrilde courgette| tomaat|               € 24,50 

Veal rib-eye from the baking tray 

eggplant caviar I roasted zucchini I tomato

 

Gelakte buikspek met zacht gegaarde zwijnswang                                            € 22,50

mango | paprika | koriander I eigen jus 

Lacquered pork belly and gently cooked wild boar

mango I capsicum I coriander I homemade gravy

 

Combinatie van licht gerookte ganzenfilet en stoof van gevogelte                 € 22,50

knolselderij | veenbessen | eekhoorntjesbrood

Combination of smoked goose filet and a poultry stew

celeriac I cranberries I cep

 

Moussaka in filodeeg                                                                                                        € 18,50

zoete aardappelen | kidneyboon | mais | Port Salut

Moussaka in filo pastry

sweet potatoes I kidney beans I sweetcorn I Port Salut (cheese)

 

Vegetarisch gerecht van de week                                                                         € 18,50

Vegetarian dish of the week

 

Klassiekers/ Specials

Krokant gebakken Zeetong (± 400/500 gram)met remouladesaus                   dagprijs

(dagprijs meerprijs in het keuzemenu) 

Crispy Fried sole (± 400/500 grams) with remoulade sauce

(daily price surcharge on menu)

 

Tournedos Stroganoff, vanaf minimaal 2 personen,                                           € 29,50 p.p.

malse biefstuk van de ossenhaas met saus die aan tafel wordt bereid

(€ 7,00 p.p. meerprijs in het keuzemenu) 

Tenderloin Stroganoff (minimum two people), served with Stroganoff

sauce prepared at the table (€ 7,00 surcharge p.p. in the menu)

 

Klassiekers / Specials

 Krokant gebakken Zeetong (± 400/500 gram) met remouladesaus dagprijs (dagprijs meerprijs in het keuzemenu)
Crispy Fried sole (± 400/500 grams) with remoulade sauce (daily price surcharge on menu)

Tournedos Stroganoff, voor minimaal 2 personen, malse biefstuk van de ossenhaas € 29,50
met een Stroganoffsaus die aan tafel wordt bereid (€ 9,00 p.p. meerprijs in het keuzemenu)
Tenderloin Stroganoff (minimum two people), tender beef tenderloin served with Stroganoff
sauce prepared at the table (€ 9,00 surcharge p.p. in the menu)

Desserts

Dame Blanche ‘Het Witte Huis’ | € 7,50
Vanilla ice cream with a warm rich chocolate sauce

Panna cotta van sinaasappel                                                                                            € 8,50

Granny smith appel | blauwe bessen | yoghurt bosbessen ijs 

Orange panna cotta

Granny Smith apple I blueberries I yogurt blueberry ice cream

Parade van chocolade bereidingen €  8,50

roze peper | stroopwafel ijs | peer | kletskop 

Different preparations of chocolat

pink berries I syrup waffle icecream I pear I waffle

Notentaart                                                                                                                         € 8,50

dadel  | amandel | vijg | hazelnoot-ijs 

Nutcake

date I almond I fig I hazel nut icecream

Kaasplankje van verschillende biologische kazen | € 10,50
(€2,50 meerprijs in het keuzemenu)
A cheese platter with a variety of organic cheeses
(€2,50 surcharge in the menu)