Menukaart Diner

Stel uw menu samen

Vanuit onze a la Carte kaart kunt u kiezen uit:

3- gangen menu € 32,50
(voorgerecht of soep, hoofdgerecht en nagerecht)

4- gangen menu € 36,50
(voorgerecht, soep, hoofdgerecht en nagerecht)

Shared Dining

Shared Dining € 36,50 per persoon
Samen gezellig tafelen met diverse gerechtjes bij het voor- en het nagerecht, het hoofdgerecht kunt u kiezen van onze a la Carte kaart.

Per tafel te bestellen

Voorgerecht
4 verschillende gerechten

Hoofdgerecht
Keuze van het a la Carte menu

Dessert
4 verschillende gerechten

Alle voorgerechten worden geserveerd met diverse brood soorten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een bijpassend garnituur
Frites, aardappeltjes en extra groenten kunt u bijbestellen voor €2,50 per portie
Bij de hoofdgerechten vindt u onze “klassiekers”
Voor deze gerechten berekenen wij een toeslag in het menu
Als u een dieet volgt of allergieën heeft, laat het ons weten!
Wij kunnen in overleg met u, de gerechten aanpassen.

A la carte menu

Voorgerechten / Starters

Flan van Pompoen | beukenzwam | piccalily | Parmezaanse kaas | parelcouscous | € 11,50
Flan of pumpkin | beech mushroom | piccalilli | Parmesan cheese | giant couscous

Carpaccio van het Black Angus rund | truffel-mayonaise | pijnboompitten | pesto | gemarineerde tomaat | Tynjetaler | € 11,50
Carpaccio of Black Angus beef | truffle mayonnaise | pine nuts | pesto | marinated tomatoes | local cheese (Tynjetaler) 

Panna cotta van schaal- en schelpdieren | gerookte zalm | gefrituurde tapioca | zeewier chutney | dragonmayonaise | € 11,50
Shellfish panna cotta | smoked salmon | deep-fried tapioca | seaweed chutney | tarragon mayonnaise

Surf en turf | coquille | zacht gegaard buikspek | spinazie | vadouvan saus | € 11,50
Surf and turf | scallop | gently cooked pork belly | spinach | sauce of a blend of spices

Rouleau van wilde gans | rillette | gerookte gans | pastrami | biet | chutney van ui | chimichurri cremè | € 11,50
Rouleau of wild goose | rillette | smoked goose | pastrami | beet | Union chutney | chimichurri cream 

Soep / Soup

Mosterdsoep | Friese droge worst | bos ui  | € 6,50
Mustard soup | Frisian dried sausage | spring onion

Krachtige runderbouillon van Sweachter Angus | glasnoedels | shiitake | taugé | paprika | € 6,50
Intense beef broth of Sweachster Angus (beef) | glass noodles | whiitake | bean sprouts | capsicum 

Hoofdgerechten / Main courses

Catch of The Day 
Een wisselend visgerecht met bijpassende garnituur en saus | € 22,50
A seasonal fish dish with garnish and sauce

Magret de canard | pistache | pompoen | jus van Grand Marnier | € 23,50
Magret de canard | pistachio | pumpkin | Grand Marnier gravy 

Kruidig stoofpotje van Sweachster Angus | zoete aardappel | tomaat | polenta | zure room | € 23,50
Spicy stew of Sweachster Angus (beef) | sweet potato | tomato | polenta | sour cream

Zwijnsrollade | bospaddenstoel | abrikoos | koolraap | € 22.50
Hog roast | wild mushroom | apricot | kohlrabi 

Bietenrisotto | zachte schapenbrie | gember | sereh | walnoten | honing | €18,50
Beetroot risotto | soft sheepbrie | ginger | lemon grass | walnuts | honey 

Vegetarisch gerecht van de week € 18,50
Vegetarian dish of the week

Klassiekers / Specials

 Krokant gebakken Zeetong (± 400/500 gram) met remouladesaus dagprijs (dagprijs meerprijs in het keuzemenu)
Crispy Fried sole (± 400/500 grams) with remoulade sauce (daily price surcharge on menu)

Tournedos Stroganoff, voor minimaal 2 personen, malse biefstuk van de ossenhaas € 29,50
met een Stroganoffsaus die aan tafel wordt bereid (€ 9,00 p.p. meerprijs in het keuzemenu)
Tenderloin Stroganoff (minimum two people), tender beef tenderloin served with Stroganoff
sauce prepared at the table (€ 9,00 surcharge p.p. in the menu)

Hertenbiefstuk € 25,50
knolselderij | groene asperge | bosui | cantharellen | jus van port (€ 2,50 meerprijs in het keuzemenu)
Venison steak
celeriac | green asparagus | spring onion | chanterelle | gravy of port (€ 2,50 surcharge in the menu)

Desserts

Dame Blanche ‘Het Witte Huis’ | € 7,50
Vanilla ice cream with a warm rich chocolate sauce

Rijstepap met saffraan en vanille | karamel | filodeeg | rum rozijnen | sinaasappel | € 8,50
Rice pudding with saffron and vanilla | caramel | filo | rum raisin | orange

Limoen cheesecake | pure chocolade | amerena ijs | € 8,50
Lime cheesecake | pure chocolate | amarena ice

Bavarois van koffie | stoofpeer | mascarpone | stroopwafel | €8,50
Bavarois of coffee | stewed pear | mascarpone | Dutch treacle-waffle 

Kaasplankje van verschillende biologische kazen | € 10,50
(€2,50 meerprijs in het keuzemenu)
A cheese platter with a variety of organic cheeses
(€2,50 surcharge in the menu)