Menu Diner

Nu te koop ” Als bomen konden spreken”

Als bomen konden spreken is een prachtig boekje, met daarin alle afbeeldingen van de mystische figuren die in ons bos rond om de vijver te zien zijn. Deze door kettingzaag kunstenaars in de bomen gekerfd.

 

Ons vernieuwde cafe!!

Na vele maanden hard werken, heeft ons restaurant een mooie update gehad. Zo hebben we een geheel vernieuwde cafe-bar. Zo hebben een prachtige foto aan de wand, nieuwe verlichting en sfeerhaarden. Je kunt avonds gezellig borrelen in ons vernieuwde cafe! Tevens hebben we in de restaurant nieuwe kleurstellingen, wat een geheel nieuwe sfeer geeft.

Shared Dining

Shared Dining € 36,50 per persoon
Together with a variety of dishes for entrees and the dessert, with as main course an individual choice from the a la carte menu.

Ordered per table

Entree
A variety of four dishes

Main Course
Individuals choice from the a la carte menu

Dessert
A variety of four different desserts

All entrees are served with various bread
All main courses are served with complementing garnish
You can order fries, potatoes and extra vegetables for € 2.50 per portion
Under  ‘main courses’’ you will find our “classics”
For these dishes we charge a surcharge

If you have any special diet requests or allergies please let us know on time so we can take it into consideration when preparing your meal!

Compose your own menu

From our a la carte menu you have a choice of:

3 course menu € 32,50
(entree or soup, maincourse and dessert)

4 course menu € 36,50
(entree or soup, maincourse and dessert)

Fresh from the market/Catch of the day

A delicious choice of day fresh fish with a complimenting sauce

Softly cooked loin of the Gaasterland herbal pig
(with Friesian mustard sauce)

Oriental marinated chicken thighs in a Hoi Sin sauce
(with oriental stir-fry vegetables)

Fresh pasta with a Blue de Wolvega (friesian blue cheese) sauce
(green asparagus, organic rainbow carrots and vine tomatoes)

******

Witte Huis Buffet

Chickpea and kidneybean salad with corn, olives and tuna.

Homemade potatoe salad with greenbeans, bacon, ansjovis, smoked chicken fillet and roman lettuce served with a ceasar dressing

Salade van drie soorten tomaat met rucola, bietenblad en Friese geitenkaas

A trio of tomatoes with arugula, beetroot and a local goatscheese

A platter of a variety of smoked fish

******

Witte Huis Buffet

Salade van kikkererwten kidney bonen, mais, olijven en tonijn

Huisgemaakte aardappelsalade met sperzieboontjes, spekjes, ansjovis, gerookte kipfilet en

Romeinse sla en Caesar dressing

Salade van drie soorten tomaat met rucola, bietenblad en Friese geitenkaas

Traditionele carpaccio met Parmezaan en truffel mayonaise

Schaal met verschillende gerookte vissoorten

******

Vers van de Markt

Een heerlijke combinatie van dag verse vis met een bijpassende saus

Zacht gegaarde procureur van het Gaasterlands kruidenvarken
(met een saus van Friese mosterd)

Oosters gemarineerde kippendijen in een saus van Hoi Sin
(met oosterse roerbak groenten)

Verse pasta met een saus van Blue de Wolvega
(groene asperges, biologische oerpeen en trostomaatjes

******